Advice Capital

Investeringsfonde

Advice Capital investeringsfonde

Investeringsfonde med vækstfokuserede og langsigtede strategier

Hos Advice Capital udbyder vi nu tre investeringsfonde, som du kan finde på din foretrukne aktiehandelsplatform. Gennem målrettede strategier investerer vi i fremtidens vindere. Vores fonde fokuserer på investeringer i banebrydende bioteknologi, robuste forretningsmodeller og virksomheder med stærk vækst. 

En investeringsfond er en pulje, og som investor ejer du den del af puljen, der svarer til din investering. Når du på din foretrukne aktiehandelsplatform investerer i en af vores tre fonde, Global, Breakthrough Biotech eller Vision, bliver du dermed medinvestor af selvsamme fond. 

 

Hvorfor investere i vores investeringsfond?

Der er flere gode grunde til at investere i Global, Breakthrough Biotech eller Vision. Vores fonde er nemlig baseret på fremtidens vindere i form af virksomheder, der skaber vækst og dermed afkast for investorerne. 

  • Breakthrough Biotech: Denne investeringsfond har som formål at skabe langsigtet værdi gennem strategiske investeringer i innovative bioteknologiske behandlinger er sygdomme.
  • Global: Investerer i førende kvalitetsselskaber, der har dokumenteret solid og holdbar vækst. 
  • Vision: I denne fond investeres der i de virksomheder og områder, der vil nyde godt af udviklingen og fremtidige vækstlommer. Det gælder f.eks. bæredygtighed, miljøvenlig energi og digitalisering. 
 
Alle tre fonde har til fælles, at der fokuseres på solide og holdbare virksomheder og brancher, der ligeledes har et betydeligt fremtidspotentiale. 

Investering i investeringsfonde byder på adskillige fordele, som kan være attraktive for både nye og erfarne investorer. Du får diversificering af risiko, da der investeres i et bredt udvalg af selskaber og brancher.

Herudover sparer du tid og ressourcer, når vores professionelle kapitalforvaltere håndterer dine investeringer. Du skal nemlig ikke foretage dig yderligere, når først du har investeret. Udover den professionelle pleje er du sikret løbende opdateringer i vores rapporter, der udkommer hver måned og kvartal. På den måde er du altid opdateret på relevante udviklinger og tal, der har relevans for din investering. 

Sådan fungerer vores investeringsfonde

Når du køber dig ind i vores investeringsfonde, bliver du med din investering en ejer af den pulje, som fonden udgør. Du tilgår de tre fonde gennem din netbank eller anden foretrukne handelsplatform. Du kan her læse vores guide til, hvordan du konkret handler. Det er let og overskueligt for enhver at købe og sælge aktier i enhver investeringsfond, som vi udbyder. 

Vil du høre mere om din potentielle investering i vores investeringsfonde?

Vi tror på at investere i områder og virksomheder, der kan påvise dokumenterbar vækst og har et synligt fremtidspotentiale. Men vi tror også på at investere i områder, der kan gøre en potentiel forskel i verden. Vi mener, at sammenhængen mellem solide afkast og positive forandringer er den ideelle balance. 

Vil du høre mere om fondene, så vil vi med glæde fortælle dig mere. Kontakt os på nedenstående knap eller skriv til os på lf@advicecapital.dk for en uforpligtende snak om dine investeringsmuligheder. 

Advice Capital Aktieinvesteringer

Seneste månedsrapport