Læs om vores persondatapolitik her​

Advice Capital – Persondatapolitik 

Når du bruger Advice Capital ’s website accepterer du samtidig at vi behandler dine oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Advice Capital acceptere selvfølgelig alle ønsker om hemmeligholdelse af de personlige oplysninger, som du afgiver i forbindelse med bestilling og køb, og det er vigtigt for os, at beskytte og behandle alle oplysninger forsvarligt og altid i overensstemmelse med gældende lovgivning.

  1. Personoplysninger
    Ordet ”personoplysninger” dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det gælder blandt andet en persons for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, e-mailadresse, en eventuel arbejdsadresse etc.

Registrering af personoplysninger er nødvendig for bl.a. via Google Analytics at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Advice Capital website. På den måde kan vi løbende gøre din oplevelse bedre og mere relevant, når du handler hos os.

Vi indsamler i den forbindelse ikke personoplysninger om vores kunder fra andre (tredjemand).

Videregivelse af personoplysninger
De personoplysninger, vi har modtaget  videregives kun internt hos Advice Capital for den videre behandling af din bestilling.

Vi videregiver kun oplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lovgivning, og selvfølgelig kun, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Advice Capital.

Da vi som nævnt anvender Google Analytics for at se hvordan brugerne anvender siden, afgives brugernes IP-adresse til Google. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem, eller hvor loven påkræver det. Du kan læse mere om Googles privatlivsvilkår her: https://policies.google.com/privacy

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt, i forhold til de formål vi har oplyst ovenfor, eller som er påkrævet efter den gældende lovgivning.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og framelde dig vores nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os via kontaktformularen.

Du har ret til at få forkerte oplysninger korrigeret.

Vi forpligter os til løbende at opfylde lovgivningens krav til indsamling og behandling af personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.