Sådan gør du

Hvis du vælger at investere i Advice Invest A/S kommer du med fra dags dato.

Advice Invest er struktureret således, at selskabets indre værdi og aktuelle investeringer opdateres løbende og bliver offentliggjort og præsenteret på kvartal basis.

Når du er med som investor i Advice Invest A/S, så slipper du for at modtage værdipapirnotaer, og gevinsten opstår som forskellen mellem din indgangskurs og den aktuelle kurs.

Vi oplever at en personlig dialog er med til at skabe tryghed for vores kunder. Enhver kunde er forskellig. Derfor gør vi vores til at give alle kunder den behandling de ønsker, og som giver størst tryghed.

Vi har derfor en tæt og personlig kontakt med de af vores kunder, som ønsker dette. Det er dog altid muligt for alle investorer at følge med i, hvorledes det går med investeringen. 
Som investor i Advice Invest vil du få adgang til din egen personlige investor side, hvor du kan holde dig opdateret omkring kursudviklingen på din formue. Kursen opdateres på Advice Invest-aktierne i dit depot og kan følges på ugebasis via log-in her.

Det er også muligt at holde sig opdateret ved at downloade Advice Capital App’en, som kan hentes i App Store og Google Play her.

En anden og værdsat kommunikation med vores investorer er vores informative og relevante arrangementer i forbindelse med vores resultatpræsentationer. Som investor vil du blive inviteret til alle kvartals og årspræsentationer, hvor ledelsen vil gennemgå periodens væsentlige begivenheder og resultater. En vigtig del af vores arrangementer er endvidere muligheden for at få en eksklusiv indsigt i udvalgte investeringscases. Vi inviterer ledelsen , som giver en præsentation af den aktuelle investeringscase med en efterfølgende Q&A-session.

Er du interesseret i at høre mere? Ring på +45 2216 4081 eller tryk her for at blive ringet op.